Nieuwsoverzicht

Feyenoord Academy sluit kalenderjaar 2018 op traditionele wijze af

Afgelopen dagen vond op Varkenoord de jaarlijkse traditionele kerstafsluiting plaats. En zo werd, vlak voordat de kerstvakantie daadwerkelijk begint, deze dagen met elkaar gegeten, gevoetbald en teruggekeken op het kalenderjaar 2018.

Onderbouw
De spelers, stafleden, chauffeurs en vrijwilligers van de onderbouw hebben op maandag 17 december de eerste seizoenshelft afgesloten met een kersttoernooi. Tijdens deze avond kwam ook de kerstman nog een bezoek brengen met fraaie Feyenoord-cadeau’s. In onderstaande video een impressie van deze avond, inclusief kerstgroeten van onze jongste jeugd.

Midden- en bovenbouw
De spelers van Onder 13 tot en met Onder 17, alsmede de staf van Feyenoord Academy hebben op dinsdag 18 december een ochtend vullend programma afgewerkt. Na het ontbijt werden de spelers door elkaar ingedeeld en werd door twaalf ploegen gestreden om de hoogste eer. Vanzelfsprekend was er een trainers-/stafteam actief, die uiteindelijk wel de winnaarspoule haalde, maar een podiumplek in rook zag opgaan. De geblesseerde spelers waren deze ochtend actief als scheidsrechter, wedstrijdleiding of cameraman. Met elkaar werd er een geweldig toernooi van gemaakt, waarin naast prestige, plezier en kameraadschap voorop stonden. Nadat de prijzen waren verdeeld, sloten we de ochtend af met een lunch, ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Flexivers, Kitchen of Heemskerk en Croissanterie De Snor. En zo kijken we terug op een geslaagde afsluiting van de eerste seizoenshelft. Zie hier de video van deze dag.
Fijne dagen!
Namens alle medewerkers en spelers van Feyenoord Academy wensen we iedereen fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar!