Nieuwsoverzicht

Herman van der Graaff viert 75e verjaardag

Het is een vertrouwd ritueel, iedere zaterdagochtend. Elke gast, elke scheidsrechter en iedere collega van Feyenoord, die op zaterdag de bestuurskamer van Feyenoord Academy binnenloopt, kijkt automatisch het hoekje om naar links. Daar zien zij de vertrouwde gestalte van Herman van der Graaff. Sinds jaar en dag gastheer, ambassadeur en secretaris van Feyenoords jeugdopleiding.

Van der Graaff viert vandaag zijn 75e verjaardag. En als vanzelfsprekend doet hij dat deze ochtend niet thuis, maar op zijn vertrouwde stek aan tafel in de bestuurskamer, met zicht op veld 1. De gastheer heet iedereen welkom, onderhoudt contacten en houdt secuur de resultaten van de dag bij. En hoewel er veel is veranderd in het werk van de secretaris – met de computers en wedstrijdapps die heden ten dage worden gebruikt – schrijft hij nog altijd de uitslagen op met een vulpen (een vulpen is een pen waarmee men schrijft met vloeibare inkt en die, in tegenstelling tot een balpen, door de gebruiker zelf met inkt gevuld kan worden).
 
Uiteraard staat Feyenoord vandaag stil bij deze mijlpaal. Uit handen van Academy Manager Raymond van Meenen, en in het bijzijn van een aantal van zijn collega's, ontving Van der Graaff eerder vanochtend een mooie bos bloemen en een fles van zijn favoriete whiskey. We rekenen erop dat hij de komende jaren met veel plezier zijn rol bij Feyenoord blijft vervullen!