Nieuwsoverzicht

Feyenoord Onder 8 op een Internationaal toernooi in Litouwen

Feyenoord Onder 8 verblijft van donderdag tot en met maandag in Litouwen voor een 3-daags internationaal toernooi (De Ateitis Cup).

Gisteren was de reisdag waarbij er in de ochtend vroeg werd verzameld op Eindhoven Airport.Van daaruit vertrok het vliegtuig naar Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Voor een aantal spelers van de O8 was dit hun eerste ervaring met vliegen.
Na een voorspoedige vlucht werden we op het vliegveld opgehaald door een delegatie van het toernooi.Er stond een bus klaar om ons naar het mooie hotel, op 1 minuut afstand van de sporthal te brengen. Na onze aankomst in het hotel zijn we na een kort lunch vertrokken naar de sporthal. Hier speelde we een korte oefenwedstrijd tegen het lokale school voetbalteam, onder toeziend oog van een ware supportersschare van meegereisde ouders.Voor de spelers een mooie mogelijkheid om te wennen aan de hal, het kunstgras en de afmetingen van het veld. Na een heerlijke gezonde avondmaaltijd was het bedtijd. Voor de meeste kinderen de eerste keer zonder ouders in een hotel en enkel met teamgenoten op een kamer. De nacht is rustig verlopen.