Nieuwsoverzicht

Jong Feyenoord reist naar Engeland voor duel met Reading

Jong Feyenoord vervolgt woensdag de Premier League International Cup tegen Reading U23. De wedstrijd (aanvang 20:00 uur Nederlandse tijd) wordt gespeeld in het Madejski Stadium, de thuishaven van de Championshipclub uit Reading. Feyenoords beloftenteam reist vandaag (dinsdag) af naar Engeland.

Tegen Reading hoopt Jong Feyenoord de flitsende start van het toernooi een passend vervolg te geven. Eind vorige maand werd Sparta Praag U23 in Aldershot met liefst 8-0 verslagen, door goals van Joël Zwarts (4), Wouter Burger, Cheick Touré, Orkun Kökcü en Jeremiah St. Juste (allen één).

Van de doelpuntenmakers van die avond maakt alleen Touré nog deel uit van de selectie voor het duel met Reading U23. Onderaan dit bericht vind je een overzicht van de spelers die hoofdcoach Peter van den Berg meeneemt naar Engeland.

Jong Feyenoord live op YouTube
De wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Reading U23 wordt live uitgezonden op het officiële YouTube-account. Abonneer je op het kanaal en blijf op de hoogte van alle nieuwste video’s en live-uitzendingen. Ook via Twitter en Instagram volgen updates vanuit Engeland.

Selectie Jong Feyenoord
Ramón ten Hove
Elber Evora
Boyd Reith
Noah Lewis
Jeremy van Mullem
Mats Knoester
Achraf El Bouchataoui
Jaron Vicario
Cheick Touré
Jari Schuurman
Daudè van der Kust
Ömer Gündüz
Ravi Yates
Simon Loshi
Lion Kalentjev
Splinter de Mooij