Nieuwsoverzicht

Laatste kaarten Youth League-wedstrijd te koop bij stadion

De laatste kaarten voor de wedstrijd Feyenoord Onder 19 – Napoli Onder 19 zijn woensdagmiddag te koop bij het Van Donge & De Roo Stadion. Dit verkoopmoment vindt plaats bij de stadionkassa’s van Excelsior en start om 14:00 uur. De kaarten kosten, evenals de kaarten die tijdens de online verkoopperiode werden verkocht, € 5,- per stuk.

De wedstrijd van het Onder 19-team van Feyenoord Academy is een belangrijke met het oog op overwintering. Wanneer het team van trainers Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten minimaal een punt overhoudt aan het duel, is het ook na de winter actief in de UEFA Youth League. Wanneer Feyenoord Onder 19 verliest, overwintert de Italiaanse jeugdploeg.

Tv-uitzending
Supporters die woensdag niet aanwezig zijn in het Van Donge & De Roo Stadion kunnen de wedstrijd volgen via een speciale openbare livestream van Ziggo Sport op YouTube, die woensdagmiddag ook te bekijken is via de officiële website van Feyenoord. Daarnaast is het duel op televisie te volgen via het kanaal Ziggo Sport Voetbal (bijvoorbeeld bij Ziggo op kanaal 402 en bij KPN op kanaal 240).