Nieuwsoverzicht

Nieuw: focus op Feyenoord Academy in #VarkenoordView

Feyenoord zoomt dit seizoen online nog meer in op Feyenoord Academy. Zo zullen de officiële social mediakanalen van de club voortaan op dinsdag grotendeels in het teken staan van de jeugdopleiding. Onder de titel en hashtag #VarkenoordView is er volop oog voor talent, komen de hoogtepunten uit de gespeelde wedstrijden voorbij en krijgen supporters een uniek kijkje achter de schermen.

De aftrap van #VarkenoordView is inmiddels een feit, met onder meer dronebeelden van de bouw van het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord Academy. Verder is er aandacht voor de Wedstrijd van de Week op Varkenoord (Feyenoord Onder 17 – AZ Onder 17) en maak je met een fraai Talentenportret nader kennis met Splinter de Mooij, de middenvelder van Feyenoord Onder 19 die onlangs zijn eerste profcontract tekende.

Kijk je mee naar #VarkenoordView? Hou dan op dinsdag de officiële kanalen van Feyenoord op Twitter, Youtube en Instagram goed in de gaten! Kijk vanavond vanaf 18:50 uur ook op FOX Sports 1 naar de uitzending van Feyenoord TV, waarin ook veel aandacht wordt geschonken aan Feyenoord Academy.