Staf

Stanley Brard

Brards voetbalcarrière begon in de jeugd van RKSV Lenig en Snel. Daar werd hij gescout voor de jeugd van Feyenoord en een paar jaar later debuteerde hij in het eerste tegen FC Twente. In 1986 vertrok Brard naar RKC, waar hij nog zeven seizoenen speelde. In het seizoen 1987/1988 promoveerde hij met RKC naar de Eredivisie, waar ze tot 2007 in zouden blijven spelen.
Na zijn voetbalcarrière werd hij jeugdtrainer bij Vitesse en later werd hij daar coach van het tweede elftal. In de zomer van 2000 werd hij trainer van ADO Den Haag, als opvolger van Rob Meppelink. Na enkele maanden vertrok hij bij ADO om jeugdtrainer bij Nagoya Grampus Eight in Japan te worden.
In 2005 keerde Brard terug bij Feyenoord, waar hij de functie van hoofd jeugdopleidingen bekleedde. In juni 2013 vertrok hij naar Azerbeidzjan om daar voor Qäbälä PFK de jeugdopleiding op te zetten.Eind 2015 verliet hij de club, om sportief directeur te worden bij Nagoya Grampus. In januari 2019 keerde Brard terug als hoofd van Feyenoord Academy.